Bereikbaar 24 / 7
Volg ons
Logo De Rioloog
Mail ons

info@derioloog.be

Bel ons

0472 94 78 28

Adres

Wonewei 11 - 3360 Bierbeek

BTW

0776.473.518

Galerij

Ga hieronder eens een dagje mee met ons

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Bij De Rioloog staat klanttevredenheid centraal. Ontdek hier wat voorgaande klanten over onze ontstoppingsdienst zeggen.

Georges C. - Myriam V.

Wij hebben in het verleden al meerdere malen beroep kunnen doen op Antonio. Een man die na ervaring opgedaan te hebben zijn eigen zaak is opgestart. De Rioloog beschikt over geschikte apparatuur inclusief camera om op verdoken ongeziene plaatsen op te sporen waar de oorzaak van verstopping zich voordoet. Een pluspunt is ongetwijfeld het nakomen van een snelle afspraak.

V.S.

We hebben beroep gedaan op Antonio van “de rioloog” hij heeft een ontstopping gedaan en keurig gewerkt beschikt over goed materiaal geeft goed uitleg over het probleem en werkt proper. Het is een vriendelijke correcte man. Bedankt Antonio

Steven L.

100% aan te bevelen.  Steeds correcte en snelle service door Antonio - De Rioloog - ook in de avond of tijdens weekends in geval van nood

A.C. Leuven. Tevreden klant

Veel waardering voor de interventies van Antonio ... Opzoeken en dichten van lekken en verstoppingen in de leidingen werden vakkundig en definitief opgelost.

R.V. Syndicus Tevreden klant

Als syndicus van meer dan 25 appartementsgebouwen in en rond Leuven ken ik de heer Antonio Oprera van zijn huidig bedrijf De Rioloog al vele jaren. Eerst als medewerker bij een ander ontstoppingsbedrijf en later als zelfstandige eerst in samenwerking met een andere firma en nu volledig alleen. Deze man staat steeds klaar voor ontstoppingen en technische raad hieromtrent. Als het dringend is kan je hem manier van spreke dag en nacht bellen. Is het niet dringend maak dan een afspraak. Zijn werk is steeds doordacht en nadien is alles in het mogelijke opgekuist. Hij beschikt over de meest moderne apparatuur voor zijn werk op een professionele manier uit te voeren. Zijn prijzen zijn steeds correct in functie van de geleverde prestaties.